Erfaren geotekniker

Geosigma växer och söker nu en erfaren geotekniker som vill vara med och påverka utvecklingen av vår verksamhet.

Geosigmas geoteknikgrupp utför uppdrag inom Stockholmsregionen. Våra uppdrag omfattar bland annat fälthandläggning och upprättande av borrprogram, geotekniska utredningar och geotekniskt stöd. Vi gör allt från marktekniska undersökningar för mindre utbyggnadsprojekt till omfattande undersökningar som täcker stora områden med sättningskänslig jord eller områden med mycket komplicerade grundläggningsförhållanden. Vi samarbetar även tätt i uppdrag med övriga teknikområden, som miljö, vatten och berg.

I Stockholm är vi fem personer som jobbar med geoteknik och vi arbetar nu med att utöka vår verksamhet, vi har även införskaffat en egen borrvagn. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet med att stärka, bredda och utveckla vår grupp. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, mycket eget ansvar och ett nära samarbete med andra specialister.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete som geotekniker. Du kommer att jobba både som uppdragsledare med egna projekt och som teknikansvarig inom multidisciplinära projekt. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och ansvarstagande, intresserad och engagerad.

Geosigma främjar expertis och specialistområden. Har du en spetskompetens kommer vi att stötta dig i att utvecklas vidare. Du kommer även få möjligheten att agera mentor åt unga geotekniker och sprida dina kunskaper.

Tjänsterna avser heltidsanställning, placering i Stockholm.

Välkommen med din ansökan senast den 10 februari. Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information kontakta gruppchef Diyar Amin, 010-482 88 85, diyar.amin@geosigma.se

 Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.

 Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

 Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss. Och vi bjuder gärna varandra på kunskap.

 Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

 Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.