Erfaren projektör Mark/Gata/VA

Nu behöver vi förstärka gruppen Mark/Gata/VA i Stockholm.

Avdelningen Mark/Gata/VA är en relativt nystartad grupp på Geosigma och består idag av fem medarbetare. För rätt person finns därför stor möjlighet att vara med och styra gruppens inriktning och arbetssätt.

Här blir du snabbt en i gänget. Kontoret är tillräckligt litet för att kännas familjärt men tillräckligt stort för att inrymma kunskap inom flertalet teknikområden.Vår grupp samarbetar med goda resultat inte bara med kollegor i Stockholm, utan också med kollegorna från Uppsala och Göteborg.

Vi arbetar främst med upprättandet av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för detaljprojektering för stadsutvecklingsprojekt. Vi arbetar även i tidiga skeden åt kommuner i samband med detaljplanearbetet, med allt från förprojekteringar och utredningar till tekniskt sakkunniga inom gatu- och VA-frågor.

Vi erbjuder  en mycket trevlig och centralt belägen arbetsplats med direkt närhet till den nybyggda pendeltågsuppgången för Odenplan samt inom bekvämt promenadavstånd från tunnelbanans gröna linje.

Exempel på aktuella projekt där vi är delaktiga är:

• Förprojektering av gator och VA för detaljplanen ”Barkarby fördelningsstation” ingående i stadsutvecklingsprojektet Barkarbystaden. Utförs på uppdrag av Järfälla kommun.
• Detaljprojektering av gator och VA-ledningar för nytt bostadsområde i Stenhamra (Ekerö kommun). Utförs på uppdrag av Roslagsvatten.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom gatu- och/eller VA-projektering. Det är med andra ord inget krav att du arbetat med båda områdena, men du får gärna vara nyfiken och villig att bredda din kompetens.

Din profil:

• Du har erfarenhet av projektering för mark/gata/väg och/eller VA.
• Du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet..
• Du behärskar minst ett av våra projekteringsverktyg; Novapoint och/eller AutoCad Civil 3D.
• Du har relevant teknisk utbildning; högskoleingenjör eller civilingenjör, alternativt eftergymnasial utbildning med inriktning mot bygg eller anläggning.

Det är dessutom meriterande om:

• Du har någon specialistkompetens, exempelvis överbyggnadsdimensionering, vägutrustning, AMA, dagvattenhantering, rörnätsmodellering.

Som person är du engagerad, noggrann, kommunikativ och intresserad av att dela din kunskap med dina kollegor och kunder. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp. Du har goda kunskaper i att kommunicera på svenska, såväl skriftligt som muntligt.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan, inkl. CV och personligt brev till Robin Stillesjö, robin.stillesjo@geosigma.se. Vi hanterar ansökningar löpande med sluttid den siste april.