Fältgeotekniker

Vi har växt inom geoteknik. Nu tar vi nästa steg och utvecklar vår fältverksamhet. Vi söker därför en fältgeotekniker som ska handha och ansvara för vår nya borrvagn från Geotech.

I rollen som fältgeotekniker blir du företagets representant i fält. Det dagliga arbetet kommer bestå i att tillsammans med kollegor planera fältarbete, i fält utföra undersökningar samt an-svara för kvalitetsgranskning och rapportering av insamlade data.

I fält kommer du alltid att utföra arbetet med en kollega. Parallellt kommer du att sköta, vårda och utveckla borrvagnen med tillhörande utrustning. Vi förväntar oss också att du utvecklar din kompetens inom utförande av fältprovtagning och för att därigenom bidra till att utveckla före-taget i provtagning och undersökningsmetoder.

Vi har kunder inom många olika branscher. Inom geoteknik erbjuder vi allt från marktekniska undersökningar för mindre utbyggnadsprojekt till omfattande undersökningar med sättningskänslig jord eller mycket komplicerade grundläggningsförhållanden. Vi gör även sättningsberäkningar, stabilitetsbedömningar och ger råd för grundläggning och jordförstärkningsåtgärder.

Inom miljö erbjuder vi många olika tjänster, bland annat miljöprovtagning. Vi genomför idag hundratals borrdagar årligen med externa partners för geotekniska undersökningar eller miljöprovtagning, mestadels i Stockholmsområdet. Vi har en bred erfarenhet av provtagningsutrustning och vi vill tillsammans med dig bli Sveriges skickligaste företag inom markundersökningar.

Vi söker dig som:

• Tycker om att vara i ute fält
• Har ett allmänt tekniskt intresse för maskiners funktion och uppbyggnad
• Översiktligt förstår metodiken i geoteknisk handläggning
• Har god förståelse för betydelsen av kvalitet i insamlat data
• Vill bidra till förbättrade fältundersökningar och utveckla nya metoder inom miljöprovtagning
• Vill vara en god representant med externa kontakter
• Strävar efter att vara affärsmedveten
• Kontinuerligt strävar efter att utveckla dig

Tidigare erfarenhet som fältgeotekniker är inget krav men meriterande. Idag tror vi du arbetar med fältgeoteknik, naturvetenskapligt fältarbete eller med markentreprenader alternativt som anläggningsingenjör, brunnsborrare eller mättekniker.

Formell utbildning är heller inget krav men det är meriterande om du har en geovetenskaplig högskoleutbildning, yrkeshögskola till anläggningsingenjör eller motsvarande, alternativt brunnsborrarutbildning.

Som person är du pålitlig, engagerad, noggrann och mån om att uppnå god kvalitet. Rollen innebär mycket frihet under ansvar. Du måste ha lätt för att samarbeta med våra handläggande konsulter inom geoteknik, hydrogeologi och miljö.

Geosigma värnar om god arbetsmiljö. Vi har bra anställningsvillkor, försäkringar och förmåner. Vi är ett väletablerat stabilt bolag med god lönsamhet.

Tjänsten avser heltidsanställning, placering i Stockholm.

Oregelbundet behov av övertidsarbete kan förekomma. Arbetet utförs till huvudsak i fält, året runt och i alla väder. Du kommer dagligen att köra lastbil.

Välkommen med din ansökan senast 21:e mars. Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information kontakta gruppchef Diyar Amin, 010 482 88 85, diyar.amin@geosigma.se

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.

Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss. Och vi bjuder gärna varandra på kunskap.

Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.