Gruppchef Vatten

Nu söker vi på Geosigma en chef till vår vattengrupp i Uppsala.

Geosigma utför hydrogeologiska och hydrologiska utredningar inom frågor som rör grundvatten, ytvatten och dagvatten åt både privata och offentliga beställare. Vi är bland annat specialister på grundvattenflöden, borrhålsundersökningar och modellering. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden inom Geosigma. Bolaget är i en positiv och spännande utvecklingsfas.

I Uppsalas vattengrupp arbetar 10 personer med vattenfrågor, inklusive några av Sveriges främsta experter inom sina områden. Nu söker vi dig som vill leda och utveckla vår vattengrupp.

Du ska ha arbetat med hydrogeologi och/eller hydrologi i minst 5 år. Förhoppningsvis har du ett bra kontaktnät som du tar med dig till din nya roll och du har ett genuint intresse för att skapa och ansvara för nya affärsmöjligheter. Du har en akademisk högskoleutbildning och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Tidigare ledarerfarenhet är en merit.

Viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga och att du har förmågan att ta egna initiativ.

Tjänsten avser heltidsanställning, placering på vårt centralt placerade kontor i Uppsala.

Välkommen med din ansökan senast 15 mars. Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information kontakta regionchef Peter Andersson, 010 482 8815, peter.andersson@geosigma.se

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.

Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss. Och vi bjuder gärna varandra på kunskap.

Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.