Miljökonsult

Geosigma söker en ny medarbetare i Uppsala

 Geosigmas miljögrupp i Uppsala erbjuder ett brett tjänsteutbud inom miljö- och vattenrelaterade uppdrag, där en av våra specialisttjänster är förorenade områden. Kunder och uppdrag finns både lokalt och nationellt. Vi söker nu en miljökonsult med erfarenhet av tillståndsansökningar och MKB som vill vara en aktiv del av regionens och företagets utveckling.

Inom Geosigma Miljö & Vatten är vi ett 40-tal personer som arbetar tillsammans, placerade i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi söker dig som har cirka 5 års erfarenhet av miljöuppdrag, och har ett etablerat nätverk inom branschen. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser att du som person är nyfiken, engagerad och ansvarstagande samt har lätt för att skapa nya relationer med såväl kunder som kollegor.

Vi erbjuder en spännande och stimulerande miljö där du har stor möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans med företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % och är placerad på vårt kontor i centrala Uppsala.

 För mer information kontakta:

Kersti Nilsson, 010 – 482 88 59

Skicka in din ansökan senast den 15 april, med CV och personligt brev till kersti.nilsson@geosigma.se.

Geosigma vill bli Sveriges mest värdeskapande teknikkonsult. Hos oss finns djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, mark, gata, VA och konstruktion. Vi skapar möjligheter ur begränsningar genom kunskapsdjup, passion och pedagogik. Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag.

Övriga sökanden

Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.