Nyutexaminerad geotekniker

Geosigma växer och söker nu en nyutexaminerad geotekniker som vill utvecklas inom vår verksamhet.

Geosigmas geoteknikgrupp utför uppdrag inom Stockholmsregionen. Våra uppdrag omfattar bland annat fälthandläggning och upprättande av borrprogram, geotekniska utredningar, geotekniskt stöd m.m. Vi gör allt från marktekniska undersökningar för mindre utbyggnadsprojekt till omfattande undersökningar som täcker stora områden med sättningskänslig jord eller områden med mycket komplicerade grundläggningsförhållanden.

I Stockholm är vi 5 personer som jobbar med geoteknik och vill utöka vår verksamhet. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka, bredda och utveckla vår grupp. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, eget ansvar och samarbete med andra specialister.

Vi söker en ny medarbetare som är nyutexaminerad inom Samhällsbyggnad/Väg och vatten med inriktning mot geoteknik. Dina främsta egenskaper är att du har en bra samarbets- och kommunikationsförmåga, att du tar initiativ, är ansvarstagande men framförallt intresserad och engagerad.

Tjänsterna avser heltidsanställning, placering i Stockholm.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars. Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information kontakta gruppchef Diyar Amin, 010-482 88 85, diyar.amin@geosigma.se

 Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.

 Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

 Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss. Och vi bjuder gärna varandra på kunskap.

 Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

 Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.