Regionchef Göteborg

Vi söker en regionchef till vårt Göteborgskontor.

Geosigma fortsätter att växa och utvecklas. Nu söker vi en ersättare till vår regionchef i Göteborg. Du får en central del i arbetet med att utveckla vår affär i regionen. I rollen blir du också chef över vår personal i Göteborg, som idag består av åtta personer inom miljö, vatten, berg och geoteknik.

Geosigma har en stor bredd av privata och offentliga kunder över hela Sverige. Våra kunder finns inom många olika kategorier. Vi arbetar med arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, kommuner, aktörer inom kärnavfall, länsstyrelser, myndigheter, statliga verk och andra teknikkonsulter.

Våra tre kontor i Stockholm, Uppsala och Göteborg har ett väl utvecklat samarbete. Detta är en anledning till vår höga trivsel. En annan är att är att man hos oss har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Hög trivsel skapar också god sammanhållning. Här är man en i gänget och inte en i mängden.

Du har sannolikt en relevant akademisk examen i botten, mer än fem års arbetslivserfarenhet, relevant branscherfarenhet från något av våra tjänsteområden, erfarenhet som ledare, säljerfarenhet och goda marknadskontakter i Göteborgsregionen.

Som regionchef rapporterar man till VD och är medlem av ledningsgruppen.

Välkommen med din ansökan!

I detta uppdrag samarbetar Geosigma med K2 Search. 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Carl-Johan Borvander på K2 Search AB, tel. 072-301 17 53.

K2 Search vill ha din ansökan snarast, dock senast den 27 augusti. Sök tjänsten på www.k2search.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Geosigma vill bli Sveriges mest värdeskapande teknikkonsult. Vi skapar möjligheter ur begränsningar genom kunskapsdjup, passion och pedagogik. Vi är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, mark, berg, konstruktion samt projektledning. Vi är ledande inom förorenad mark, grundvatten samt berg och strävar efter ledarskap inom fler områden. Vi ska växa men fortsatt upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Vi utgår från värderingarna att vi skapar mer värde tillsammans, att vi alltid levererar och kontinuerligt siktar framåt.

Övriga sökanden

Om den här tjänsten inte passar in på din profil, så är du ändå välkommen att höra av dig. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka gärna in din ansökan med personligt brev och CV, till info@geosigma.se.