Seniorkonsulter inom hydrogeologi och hydrologi

Vi på Geosigma i Uppsala söker nu seniora konsulter inom hydrogeologi och hydrologi.

Geosigma utför hydrogeologiska och hydrologiska utredningar inom frågor som rör grundvatten, ytvatten och dagvatten åt både privata och offentliga beställare. Vi är bland annat specialister på grundvattenflöde, spårämnen, ämnestransport, borrhålsundersökningar och modellering. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden i samarbete med Geosigmas övriga kompetenser.

I Uppsala är vi 15 personer som arbetar med vattenfrågor, inklusive några av Sveriges främsta experter inom sina områden. Tillsammans har vi 200 års erfarenhet inom området. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka, bredda samt utveckla vår vattengrupp. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, eget ansvar och samarbete med andra specialister.

Du ska ha arbetat med hydrogeologi och/eller hydrologi i minst 8 år. Förhoppningsvis har du ett stort kontaktnät som du tar med dig till din nya roll och du har ett genuint intresse för att skapa och ansvara för nya affärsmöjligheter. Du har en akademisk högskoleutbildning och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Andra viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga, att du tar initiativ, är ansvarstagande och intresserad av att inhämta och dela med dig av kunskap.

Tjänsterna avser heltidsanställning, placering i Uppsala.

Välkommen med din ansökan senast 15 april. Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer info kontakta gruppchef Peter Andersson, 070-640 00 41 eller peter.andersson@geosigma.se

Geosigma är ett nischat teknikkonsultföretag som erbjuder ett stort utbud av kvalificerade konsulttjänster inom vatten, miljö, berg, geoteknik och innovationsutveckling. Det som gör oss unika är våra metoder och våra medarbetares spetskompetens, i kombination med vår vilja att ligga i framkant när det gäller innovativa tekniklösningar. Företagskulturen på Geosigma bygger på ömsesidig respekt, hög kompetens och viljan att ständigt utvecklas.