VARFÖR ANLITA OSS

Här får du ledande kunskap

Geosigma är teknikkonsulten som är sprungen ur frågeställningen kring hur Sverige ska långtidsförvara sitt uttjänta kärnbränsle. Få sektorer bjuder på liknande tekniska utmaningar med konsekvenser tiotusentals år framöver. Detta har gett oss unika erfarenheter och metoder som många kunder drar nytta av inom en mängd andra områden.

Det är en förklaring till varför vi har några av landets mest erfarna och ledande konsulter inom förorenade områden, grundvatten och berg. Vår expertis är dock bredare än så – utöver miljö, vatten, mark och berg har vi över 30 års erfarenhet av konstruktion. Och vi tycker det är extra roligt när flera tjänsteområden får arbeta tillsammans för dig.

Vi är tillgängliga och tydliga

Tiden är ofta en bristvara för dig som kund. Vi är små nog för att vara snabba och flexibla, men stora nog för att kunna hantera komplexa projekt där olika discipliner behövs. Våra nära kundrelationer är mycket viktiga för oss. Vi har korta beslutsvägar i en platt organisation med lyhörda beslutsfattare.

Även om Geosigma växer upplever du inte oss som ett stort företag. Du drar dock fördel av att vi är större än våra minsta konkurrenter och mindre än de största. Genom vårt engagemang och vår kunskap blir det rätt första gången. Därför upplevs vi både  kostnadseffektiva och snabba.

De bästa lösningarna finns bara ute i verkligheten

Ett förorenat område med ett attraktivt läge. En komplex byggnad på instabil grund i känslig stadsmiljö. Eller en projekteringsgrupp där alla vet bäst och ingen viker en tum. Utmaningarna varierar, men vi skapar alltid värde efter samma recept; den du träffar är med i hela uppdraget, vi håller tät kontakt genom hela projektet och vi är måna om att alltid se med egna ögon hur det ser ut på plats – om kartan stämmer med verkligheten.

Vi tycker varje uppdrag är viktigt. Och vi vill verkligen förstå din problemställning för att kunna leverera ett konstruktivt resultat. Många kunder säger att vi är bra på att stänga frågor och inte bara upptäcka nya. Vi ser till att du kommer vidare i din process.