Biträdande fältgeotekniker

Nu söker vi en biträdande fältgeotekniker till vårt kontor i Stockholm.


Rollen
I rollen som biträdande fältgeotekniker samarbetar du med ansvarig fältgeotekniker i utförandet av undersökningar och i rapportering av insamlade data. Parallellt lär du dig att självständigt hantera borrmaskinen och utvecklar dina kunskaper om markundersökningar och provtagning.

I fält kommer du alltid att arbeta i par och i kontakt med din uppdragsledare på kontoret. De dagar du inte är ute i fält sitter du vanligtvis på kontoret tillsammans med kollegor och planerar fältarbeten. Du hjälper också till med att sammanställa resultat, ritningar och marktekniska undersökningsrapporter. I rådande läge med Covid-19 kan dessa kontorsdagar i stället ske på distans via hemarbete och avstämningar via videosamtal. Det kan även tillkomma arbetsuppgifter då vi vid behov hjälper andra avdelningar på kontoret, till exempel med grundvattenmätningar.

Arbetet utförs i huvudsak utomhus, året runt och i alla väder, men kan även omfatta upp till 2 kontorsdagar per vecka. Tjänsten innebär ibland en viss andel övertidsarbete.

Din profil
Rollen innebär mycket frihet under ansvar. Du behöver vara noggrann och mycket mån om att uppnå god kvalitet i ditt arbete. Du måste också ha lätt för att samarbeta då arbetet innebär mycket kontakter med våra geotekniker och övriga konsulter inom andra discipliner.

Vi söker dig som:

  • har ett allmänt intresse av geologi och geoteknik
  • förstår vikten av god kvalitet i insamlade data
  • är samarbetsinriktad och bra på att kommunicera
  • vill vara en god representant för Geosigma i externa kontakter med kunder och partner
  • har ett allmänt tekniskt intresse för maskiners funktion.

C-körkort är meriterande men inte ett krav. För rätt person finns möjlighet att ta körkortet genom företaget.

Om Geosigma
Geosigma, en egen division inom Rejlers sen slutet av 2020, är litet företag med en stark kultur, mycket kompetens och hög trivsel. Vi är drygt 140 personer, varav 46% kvinnor, inom åtta tjänsteområden i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Här är du en i gänget och inte en i mängden.

Geosigma är ledande inom förorenade områden, berg och grundvatten med kunder inom många olika branscher. Inom geoteknik erbjuder vi allt från marktekniska undersökningar för mindre utbyggnadsprojekt till omfattande undersökningar med sättningskänslig jord eller mycket komplicerade grundläggningsförhållanden. Vi gör även sättningsberäkningar, stabilitetsbedömningar och ger råd för grundläggning och jordförstärkningsåtgärder.

Inom miljö erbjuder vi många olika tjänster, bland annat miljöprovtagning. Vi genomför årligen hundratals borrdagar med externa partner för geoteknisk eller miljötekniska undersökningar, det mesta i Stockholmsområdet.  Vi har en bred erfarenhet av olika provtagningsstrategier och utrustning. Tillsammans med dig vill vi bli Sveriges skickligaste konsult inom markundersökningar.

Vi är ett väletablerat, stabilt bolag med god lönsamhet. Vi värnar om god arbetsmiljö där bra anställningsvillkor, försäkringar och förmåner är centralt.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till alexx.drugge@geosigma.se

Intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde av tjänst ser vi gärna redan i april 2021.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå! Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se