Chef omgivningspåverkan 

Geosigma har stor kunskap och lång erfarenhet av grundvattenmätningar. Nu vill vi bredda oss och även erbjuda riskanalys, syneförrättning och vibrationsmätningar. Vi söker därför någon som vill bygga en ny grupp inom omgivningspåverkan.

Geosigma AB grundades som en avknoppning från Sveriges Geologiska AB. Grunden i bolaget var expertis inom hydrogeologi och den enda kunden var Svensk Kärnbränslehantering. Redan vid starten satsades på att bygga upp en innovativ verkstad, som än idag är specialiserade på att utveckla nya mätsystem inom mark, berg och vatten i symbios med konsultverksamheten.

Idag har Geosigma AB moderna och centralt belägna kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala varifrån vi stöttar offentliga och privata kunder inom många olika branscher. Geosigma har länge haft rykte om sig att ha ledande kompetens inom miljö, vatten och berg. Under de senaste fem åren har vi dessutom lyckats etablera nya grupper vid Stockholmskontoret inom geoteknik och fältgeoteknik, mark/gata/VA-projektering och landskapsarkitektur. Systerbolaget Geosigma Konstruktion AB har samtidigt utökat med anläggningskonstruktion utöver byggkonstruktion.

Geosigma är en liten koncern som är mindre än de stora men större än de små – vi har förmåga att genomföra allt större multidisciplinära uppdrag och kan samtidigt agera som ett litet bolag med snabba kommunikations- och beslutsvägar. Vi anses kunniga och pålitliga.

Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, mycket eget ansvar och kontinuerligt samarbete med andra specialister. Vi har ett väl utvecklat arbetsmiljöarbete och mycket hög trivsel. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och vi hoppas att du har samma inställning.

Din profil
Du har ett genuint intresse av att skapa affärsmöjligheter och leda andra. Viktiga egenskaper hos dig är bra samarbetsförmåga, en stark egen drivkraft och en prestigelös inställning.

Vi tror att du har 10 års relevant arbetslivserfarenhet varav minst 5 år som uppdragsledare inom omgivningspåverkan.

Det är också viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Omfattning och placering
Tjänsten avser heltidsanställning med placering i Stockholm eller Uppsala.

Vi hanterar ansökningar löpande och samarbetar även med en rekryteringsfirma som proaktivt identifierar och kontaktar kandidater.

Kontakt
VD Per Aspemar, 010-482 88 01, per.aspemar@geosigma.se

Välkommen med din ansökan!

Vi på Geosigma vill vara Sveriges mest värdeskapande konsulter inom samhällsbyggnad. Vi är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark/gata/VA, landskapsarkitektur, mätsystem och konstruktion. Vi växer men vill även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Vi vet att vi skapar mer värde tillsammans, vi levererar alltid och vi siktar framåt.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil är du ändå välkommen att höra av dig, då vi regelbundet ser över vårt behov av nya medarbetare. Skicka gärna in din ansökan med CV till info@geosigma.se