Erfaren berggrundsgeolog/bergtekniker

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för berg och dess egenskaper. Du har arbetat minst fem år i branschen och uppskattar en mindre arbetsgivare med korta beslutsvägar.

Inom kompetensområde berg utför Geosigma stabilitetsbedömningar, tunnelbesiktningar, projektering av berganläggningar och agerar som expert hos kunder med höga krav, i både privat och offentlig sektor. Vi utför också borrhålsfilmningar i berg (OPTV) och mätningar på bergbult med boltometer/RBT. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden inom Geosigma. Vi har kompetens inom berg på alla våra kontor, i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

I Göteborg är vi tio personer som arbetar med miljö, vattenfrågor, strålskydd och berg. Några av Sveriges främsta experter inom sina områden arbetar hos oss. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka, bredda och utveckla vår bergkompetens i Göteborgsregionen. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, eget ansvar och samarbete med andra specialister. Vi har ett väl utvecklat arbetsmiljöarbete och en mycket hög trivsel. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och vi hoppas att du har samma inställning.

Du ska ha arbetat med bergteknik i minst fem år, gärna som konsult. Förhoppningsvis har du ett stort kontaktnät som du tar med dig till din nya roll. Du har ett genuint intresse för att skapa och ansvara för nya affärsmöjligheter. Du kommer att ha en viktig roll i att dra in nya uppdrag och kunder. Du kommer också att leda uppdrag. Du har en akademisk högskoleutbildning och du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har en förmåga att anpassa dina leveranser till kundens krav.

Andra viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga, att du tar initiativ, är ansvarstagande och intresserad av att inhämta och dela med dig av kunskap.

Tjänsten avser heltidsanställning med placering i Göteborg.

Välkommen med din ansökan senast 31 maj. Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information kontakta regionchef Anders Högström, 010 482 88 81, anders.hogstrom@geosigma.se