Erfaren dagvattenkonsult/hydrogeolog

Till vårt kontor i Göteborg söker vi dig som vill arbeta som uppdragsledare inom dagvattenutredningar och/eller hydrogeologiska utredningar.

Inom kompetensområde Miljö & Vatten finns våra specialister inom bland annat hantering av naturligt vatten. Vi ut­för hydro­ge­o­lo­gis­ka och hydro­lo­gis­ka ut­red­ning­ar in­om frå­gor som rör grund­vat­ten, yt­vat­ten och dag­vat­ten åt bå­de pri­va­ta och of­fent­li­ga kunder. Vi är spe­ci­a­lis­ter inom områden som grund­vat­ten­flö­den, dagvattenutredningar, äm­nes­t­rans­porter, borrhåls­un­der­sök­ning­ar och mo­del­le­ring. Vi ar­be­tar gär­na med kom­plexa pro­jekt som krä­ver kom­pe­tens från fle­ra tek­nik­om­rå­den i sa­m­ar­be­te med Ge­o­sig­mas övr­i­ga kom­pe­ten­ser.

Nu söker vi dig som vill förstärka vårt kontor i Göteborg. Du kommer att ansvara för att leda uppdrag, som ibland kan involvera flera av våra kollegor. Oftast deltar du också själv aktivt i arbetet. Du ska trivas med att planera, leda, genomföra och avsluta uppdrag. Du vill också hjälpa våra juniora kollegor att utvecklas i uppdragen.

Kanske arbetar du idag som projektledare, expert eller handläggare med ambition att ta ett större ansvar. Just nu har vi ett extra stort behov inom dagvattenutredning, men uppdragens karaktär varierar och du bör uppskatta variationen.

Din profil:

  • Du ska ha arbetat med utredningar inom vatten i minst tre år, gärna som konsult.
  • Du har en relevant akademisk högskoleutbildning.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du uppskattar att umgås med människor – kollegor, kunder och andra intressenter.
  • Du har ett intresse för att skapa nya affärsmöjligheter och har ett väl utvecklat kontaktnät som du tar med dig till din nya roll.

Andra viktiga egenskaper hos dig är en stark egen drivkraft och en prestigelös inställning.

För tjänsten krävs B-körkort.

Om oss
På Geosigmas kontor i Göteborg är vi tolv personer inom en handfull kompetensområden. Vi har en god mångfald och en jämn könsfördelning. Besökare hos oss brukar vittna om en inbjudande och familjär stämning. Hos oss blir alla sedda och vi månar om varandra.  Vi tar uppdrag av olika typer och storlekar. Vi värnar om hög trivsel, snabba beslutsvägar och ger stora möjligheter till egen påverkan. Vi samarbetar ofta med våra kollegor i Uppsala och Stockholm, där ytterligare ca 20 hydrogeologer arbetar.

Tjänsten avser heltidsanställning, placering på vårt centralt belägna kontor vid Skeppsbron i Göteborg.

Kontakt
För frågor kontakta Anders Högström, regionchef Göteborg, telefon 072-452 88 81.

Välkommen med din ansökan med personligt brev, CV och referenser till anders.hogstrom@geosigma.se. Vi hanterar ansökningar löpande.

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom främst mark, berg, vatten och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss. 

Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Geosigma är en del av Rejlers, som totalt har ungefär 2 400 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten (Abu Dhabi). Vi växer, men månar om att upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.