Erfaren geohydrolog

Vi söker en geohydrolog med minst 5 års erfarenhet till Vattengruppen i Uppsala.

Vattengruppen i Uppsala utför hydrogeologiska och hydrologiska utredningar åt både privata och offentliga beställare. Vi utför allt från mer översiktliga utredningar ner till väldigt specialiserade projekt.

Exempel på tjänsteutbudet som gruppen erbjuder är grundvattenutredningar i exploaterings- och infrastrukturprojekt, yt- och dagvattenutredningar, spårämnesundersökningar, tillstånd/anmälan för vattenverksamhet, borrhålsundersökningar och dricksvattenprospektering m.m.

Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden inom Geosigma.

I Uppsala är vi 12 personer som arbetar med vattenfrågor, inklusive några av Sveriges främsta experter inom sina områden. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka, bredda samt utveckla vår verksamhet.

Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, eget ansvar och samarbete med andra specialister. Vi har en hög trivsel med högt i tak och vi har roligt på jobbet.

Du ska ha arbetat med hydrogeologi och/eller hydrologi i minst 5 år, gärna som konsult men det är inget krav. Du har ett genuint intresse för att skapa och ansvara för nya affärsmöjligheter. Du kommer att ha en viktig roll i att dra in nya uppdrag och marknadsföra vattengruppen samt att leda uppdrag. Du har en akademisk högskoleutbildning och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Andra viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga, att du tar initiativ, är ansvarstagande och gärna delar med dig av din kunskap.

Tjänsten avser heltidsanställning med placering i Uppsala.

Välkommen med din ansökan senast 24 april, den skickas med e-post till: marcus.heinke@geosigma.se

Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information kontakta gruppchef Marcus Heinke, 010 482 88 70,
marcus.heinke@geosigma.se

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.

Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss. Och vi bjuder gärna varandra på kunskap.

Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.

Geosigma gjorde en undersökning av de hydrologiska och vattenkemiska förhållandena i respektive sjö.

Geosigma gör till exempel undersökningar av de hydrologiska och vattenkemiska förhållandena i sjöar.