Erfaren geohydrolog

Geosigma växer och söker nu en geohydrolog med 5-10 års erfarenhet till vattengruppen i Uppsala.

Vattengruppen i Uppsala utför hydrogeologiska och hydrologiska utredningar åt både privata och offentliga beställare. Vi utför allt från mer översiktliga utredningar till väldigt specialiserade projekt.

Exempel på tjänster som gruppen erbjuder är: grundvattenutredningar i exploaterings- och infrastrukturprojekt, yt- och dagvattenutredningar, spårämnesundersökningar, tillstånd/anmälan för vattenverksamhet, borrhålsundersökningar och dricksvattenprospektering. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden inom Geosigma.

I Uppsala är vi 11 personer som arbetar med vattenfrågor, inklusive några av Sveriges främsta experter inom sina områden. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet med att stärka, bredda och utveckla vår verksamhet. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, eget ansvar och samarbete med andra specialister. Vi har en hög trivsel med högt i tak och vi har roligt på jobbet.

Du ska ha arbetat med hydrogeologi och/eller hydrologi i minst 5 år, gärna som konsult, men det är inget krav. Du har ett genuint intresse för att skapa och ansvara för nya affärsmöjligheter. Du kommer att ha en viktig roll i att dra in nya uppdrag och marknadsföra vattengruppen samt att leda uppdrag. Du har en akademisk högskoleutbildning och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Andra viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga, att du tar initiativ, är ansvarstagande och gärna delar med dig av din kunskap.

Tjänsten avser heltidsanställning med placering i Uppsala.

Välkommen med din ansökan senast den 1 mars. Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information kontakta gruppchef Marcus Heinke, 010 482 88 70, eller e-post marcus.heinke@geosigma.se