Erfaren MKB-konsult

Vi söker nu en miljökonsult med stor erfarenhet, som vill vara med och bidra till vår utveckling i Uppsala.

Geosigma i Uppsala erbjuder ett brett tjänsteutbud inom miljö-, vatten- och bergrelaterade uppdrag. Vi söker nu en miljökonsult med stor erfarenhet, som vill vara med och bidra till gruppens utveckling. Du har arbetat minst tio år i branschen och uppskattar en mindre arbetsgivare med korta beslutsvägar.

Inom miljöområdet utför Geosigma miljötekniska markundersökningar med olika detaljeringsgrad, byggnadsinventeringar, provtagningar och riskutredningar. Vi agerar ofta som expert hos kunder med höga krav, i både privat och offentlig sektor. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden inom Geosigma. Inom miljö har vi kompetens på våra kontor i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

På Geosigmas kontor i Uppsala är vi idag ett tjugotal medarbetare, den grupp som arbetar med miljöfrågor består idag av nio personer. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet med att stärka, bredda och utveckla vår miljökompetens i Uppsala.

Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, mycket eget ansvar och kontinuerligt samarbete med andra specialister. Vi har ett väl utvecklat arbetsmiljöarbete och mycket hög trivsel. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och vi hoppas att du har samma inställning.

Du bör ha arbetat med tillståndsprövning och MKB i minst 10 år, gärna som konsult. Förhoppningsvis har du ett stort kontaktnät som du tar med dig till din nya roll. Du kommer att ha en viktig roll i att leda uppdrag, du kommer också att handleda juniorer och arbeta för att ta in nya uppdrag och kunder.

Du har en relevant akademisk högskoleutbildning och du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Andra viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga, att du tar egna initiativ, är ansvarstagande och intresserad av att inhämta och dela med dig av kunskap.

Tjänsten avser heltidsanställning med placering i Uppsala.

Välkommen med din ansökan!

Vi hanterar ansökningar löpande.

Sista ansökningsdag: 2020-08-20

För mer information kontakta gruppchef Jenny Korinth, 010-482 88 54, jenny.korinth@geosigma.se

Vi på Geosigma vill vara Sveriges mest värdeskapande konsulter inom samhällsbyggnad. Vi är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark/gata/VA, landskapsarkitektur, mätsystem och konstruktion. Vi växer men vill även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Vi vet att vi skapar mer värde tillsammans, vi levererar alltid och vi siktar framåt.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil är du ändå välkommen att höra av dig, då vi regelbundet ser över vårt behov av nya medarbetare. Skicka gärna in din ansökan med CV, till info@geosigma.se.