Erfaren markmiljökonsult

Geosigma i Göteborg erbjuder ett brett tjänsteutbud inom miljö-, vatten- och bergrelaterade uppdrag. Vi söker nu en miljökonsult som vill vara med och bidra till gruppens utveckling. Du har arbetat minst fem år i branschen och uppskattar en mindre arbetsgivare med korta beslutsvägar.

Inom miljöområdet utför Geosigma miljötekniska markundersökningar med olika detaljeringsgrad, byggnadsinventeringar, provtagning av olika medium och riskutredningar. Vi agerar ibland som expert hos kunder med höga krav, i både privat och offentlig sektor. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden inom Geosigma. Vi har kompetens inom miljö på våra kontor i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

I Göteborg är vi idag tolv medarbetare som arbetar med miljö, vattenfrågor, strålskydd och berg. Några av Sveriges främsta experter inom sina områden arbetar hos oss. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet med att stärka, bredda och utveckla vår miljökompetens i Göteborgsregionen. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, eget ansvar och samarbete med andra specialister. Vi har ett väl utvecklat arbetsmiljöarbete och en mycket hög trivsel. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och vi hoppas att du har samma inställning.

Du bör ha arbetat med markmiljö i minst 5 år, gärna som konsult. Förhoppningsvis har du ett stort kontaktnät som du tar med dig till din nya roll. Du kommer att ha en viktig roll i att leda uppdrag, men i viss mån också att dra in nya uppdrag och kunder. Du har en akademisk högskoleutbildning och du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har en förmåga att anpassa dina leveranser till kundens krav.

Andra viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga, att du tar initiativ, är ansvarstagande och intresserad av att inhämta och dela med dig av kunskap.

Tjänsten avser heltidsanställning med placering i Göteborg.

Välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information kontakta regionchef Anders Högström, 010 482 88 81, anders.hogstrom@geosigma.se

Vi på Geosigma vill vara Sveriges mest värdeskapande konsulter inom samhällsbyggnad. Vi är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark/gata/VA, landskapsarkitektur, mätsystem och konstruktion. Vi växer men vill även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Vi vet att vi skapar mer värde tillsammans, vi levererar alltid och vi siktar framåt.

Övriga sökanden

Om den här tjänsten inte passar in på din profil är du ändå välkommen att höra av dig, då vi regelbundet ser över vårt behov av nya medarbetare. Skicka gärna in din ansökan med CV, till info@geosigma.se.