Erfaren VA-projektör

Nu söker vi en erfaren VA-projektör till vårt kontor i Uppsala.

Gruppen Mark/Gata/VA på Geosigma arbetar med upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för detaljprojektering i stadsutvecklingsprojekt. Vi arbetar även i tidiga skeden åt kommuner i samband med detaljplanearbetet, med allt från förprojekteringar och utredningar till rollen som tekniskt sakkunniga inom gatu- och VA-frågor.

Nu söker vi en erfaren VA-projektör till vårt kontor i Uppsala.

Gruppen i Uppsala är nystartad och består idag av totalt tre medarbetare. Kontoret är tillräckligt litet för att kännas familjärt men tillräckligt stort för att inrymma kunskap inom flera teknikområden. Här blir du snabbt en i gänget. Vi har tät kontakt och nära samarbete med vår systergrupp i Stockholm. Vår grupp samarbetar även, med goda resultat, med grupper inom exempelvis landskap, geoteknik, miljö och vatten.

Vi erbjuder en mycket trevlig och centralt belägen arbetsplats mitt i centrala Uppsala.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom VA-projektering från konsult eller beställarsidan.

Din profil:

  • Du har flerårig erfarenhet av VA-projektering
  • Du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du behärskar minst ett av våra projekteringsverktyg; Novapoint och/eller AutoCad Civil 3D
  • Du har relevant teknisk utbildning; högskoleingenjör eller civilingenjör, alternativt eftergymnasial utbildning med inriktning mot VA, bygg eller anläggning.

Det är dessutom meriterande om du erfarenhet från dagvattenutredning eller mark- och vägprojektering.

Som person tror vi att du är noggrann, kommunikativ och intresserad av att dela din kunskap med dina kollegor och kunder. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i en projektgrupp.

Du har goda kunskaper i att kommunicera på svenska, såväl skriftligt som muntligt.

Din ansökan
Sök tjänsten här.

Vi hanterar ansökningar löpande med sluttid den sista juni.

Geosigma är en del av Rejlers med totalt 2 400 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten. Vi förenar det mindre företagets snabbhet och anpassningsförmåga med storskalig expertis. Här är du en i gänget, inte en i mängden. Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom områden som mark, berg, vatten och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå! Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se