Erfaren VA-projektör

Nu söker vi en erfaren VA-projektör till Uppsala. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom VA-projektering från konsult eller beställarsidan.

Gruppen Mark/Gata/VA på Geosigma arbetar med upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för detaljprojektering i stadsutvecklingsprojekt. Vi arbetar även i tidiga skeden åt kommuner i samband med detaljplanearbetet, med allt från förprojekteringar och utredningar till rollen som tekniskt sakkunniga inom gatu- och VA-frågor.

Nu söker vi en erfaren VA-projektör till vårt kontor i Uppsala.

Gruppen består idag av totalt nio medarbetare. I dagsläget arbetar merparten på kontoret i Stockholm och nu satsar vi på att bli fler i Uppsala. Här blir du snabbt en i gänget. Kontoret är tillräckligt litet för att kännas familjärt men tillräckligt stort för att inrymma kunskap inom flera teknikområden. Vår grupp samarbetar med goda resultat med grupper inom exempelvis landskap, geoteknik, miljö och vatten. Vi samarbetar också mellan kontoren belägna i Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Vi erbjuder en mycket trevlig och centralt belägen arbetsplats mitt i centrala Uppsala.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom VA-projektering från konsult eller beställarsidan.

Din profil:

  • Du har flerårig erfarenhet av VA-projektering.
    • Du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet.
    • Du behärskar minst ett av våra projekteringsverktyg; Novapoint och/eller AutoCad Civil 3D.
    • Du har relevant teknisk utbildning; högskoleingenjör eller civilingenjör, alternativt eftergymnasial utbildning med inriktning mot VA, bygg eller anläggning.

Det är dessutom meriterande om du erfarenhet från ett eller flera av områdena nedan:

  • Dagvattenutredning
  • Mark- eller vägprojektering

Som person tror vi att du är noggrann, kommunikativ och intresserad av att dela din kunskap med dina kollegor och kunder. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i en projektgrupp. Du har goda kunskaper i att kommunicera på svenska, såväl skriftligt som muntligt.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan, inkl. CV och personligt brev till gruppchef Robin Stillesjö, robin.stillesjo@geosigma.se. Vi hanterar ansökningar löpande med sluttid den sista december.

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom mark, berg, vatten och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss. Vi är ungefär 130 personer på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala med en bra fördelning män/kvinnor.

Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag.