Geotekniker

Vi vill nu bredda med mera kunskaper inom geoteknik och söker en person som vill vara med och utveckla vårt team inom området.

Geosigma i Göteborg har en stor spridning på uppdragstyper och kompetenser. Vi arbetar bland annat med miljötekniska markundersökningar, schaktsaneringar, dagvattenutredningar, hydrogeologi, kärnkemi, arbetsmiljö och fältgeoteknik.

Våra kunder finns i olika segment och vi arbetar med kommuner, Trafikverket, fastighetsbolag, entreprenörer och andra delar av näringslivet, samt statliga bolag som Vattenfall.

Vi är en grupp på 16 personer med blandade profiler, och vi samarbetar tätt med våra kontor i andra städer. Vi vill nu bredda med mera kunskaper inom geoteknik, och vi söker en person som vill vara med och utveckla vårt team inom området. Vi behöver därför komplettera med en handläggande geotekniker! I vårt team har vi även två rutinerade fältgeotekniker och även en egen borrbandvagn.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Planering av fältundersökningar.
  • Utvärdering av data från fältundersökningar
  • Projektering av grundläggning och andra geokonstruktioner
  • Arbete med sälj och med att upprätthålla goda kundrelationer inom Göteborgsregionen

Du kommer ha stora möjligheter att påverka och vara med och forma din roll och gruppens arbete! Med tiden ser vi att rätt person även kommer gå in i en roll med inslag av ledarskap.

DEN VI SÖKER
För att passa hos oss på Geosigma är du en person som trivs med att driva ditt eget arbete självständigt. Samtidigt är det viktigt att du också är bekväm med att ta kontakt med andra, då du till exempel kommer arbeta nära våra grupper inom geoteknik i Malmö och Stockholm. Vi tror även att du trivs med coacha, lära och stötta juniora medarbetare.

För att passa i rollen tror vi att du har en bakgrund som ser ut ungefär så här:

  • Runt 5-10 års erfarenhet inom geotekniska utredningar. Har du mer erfarenhet och vill ta en mer senior roll ser vi inte något problem med det, utan tycker det är positivt.
  • Du har erfarenhet av uppdragsledning.
  • Vi tror att du har en bakgrund inom konsultbranschen. Eller så kommer du från entreprenadbranschen och arbetar kanske idag som projektledare, och har därigenom skaffat dig erfarenhet inom geotekniska frågor.

VÅRT ERBJUDANDE
Hos Geosigma är det högt i tak och här ryms mycket skratt och arbetsglädje. Ärlighet och kunskapsutbyte är en naturlig del i vardagen där medarbetarnas såväl som kundernas behov sätts i första rummet. Vi erbjuder en mycket trevlig och centralt belägen arbetsplats i Göteborg!

Vårt kontor i centrala Göteborg är tillräckligt litet för att kännas familjärt men tillräckligt stort för att inrymma kunskap inom flera teknikområden. Här blir du snabbt en i gänget.

Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Sök tjänsten här

Läs mer om Geosigma här och lär dig mer om den lärande kulturen inom Rejlers här.

Geosigma är en del av Rejlers med totalt 2 400 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten. Vi förenar det mindre företagets snabbhet och anpassningsförmåga med storskalig expertis. Här är du en i gänget, inte en i mängden. Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom områden som mark, berg, vatten och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.