Gruppchef berg

 

Nu söker vi dig som vill leda och utveckla våra bergspecialister i Stockholm och Uppsala.

Inom kompetensområdet berg finns våra specialister inom ingenjörsgeologi, bergteknik och bergmekanik. Vi erbjuder tjänster som stabilitetsbedömningar, tunnelbesiktningar, bergmekaniska analyser och projektering av berganläggningar. Vi utför också borrhålsfilmningar i berg med OPTV och mätningar på bergbult med boltometer/RBT.

Vi har ofta en expertroll i uppdrag där våra kunder ställer höga krav, i både privat och offentlig sektor. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden inom Geosigma.

Efter tre framgångsrika år har vår nuvarande gruppchef beslutat sig för att i höst gå ner på deltid. Därför påbörjar vi nu rekryteringen av en ersättare och söker dig som vill ta över rollen som gruppchef.

Du kommer att ansvara för att leda och utveckla våra bergspecialister i Stockholm och Uppsala, en grupp som i dagsläget består av runt tio personer. Du kommer också att leda egna uppdrag.

Din profil:

  • Vi vill att du ska ha arbetat med berginriktade uppdrag i minst fem år, gärna som konsult.
  • Du har tidigare ledarerfarenhet och en relevant akademisk högskoleutbildning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
  • Du har ett genuint intresse för att skapa nya affärsmöjligheter och ett väl utvecklat kontaktnät som du tar med dig till din nya roll.

Andra viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga, en stark egen drivkraft och en prestigelös inställning till expertrollen.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst som gruppchef på ett mindre företag med många av det större företagets fördelar. Vi tar uppdrag av olika typer och storlekar men värnar om hög trivsel, snabba beslutsvägar och stora möjligheter till egen påverkan.

Tjänsten avser heltidsanställning, placering på vårt centralt belägna kontor i Vasastan i Stockholm.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) senast den 15 augusti till VD Per Aspemar, e-post per.aspemar@geosigma.se. Vi hanterar ansökningar löpande.

Har du frågor, kontakta gärna Per Aspemar, telefon 010-482 88 01.

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom mark, berg, vatten och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.

Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

 

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.