Erfaren bergtekniker

Nu söker vi dig som vill arbeta som uppdragsledare inom bergsyner, bergkarteringar, bergprojektering och sakkunniga utlåtanden.

Inom kompetensområdet Berg finns våra specialister inom ingenjörsgeologi, bergteknik och bergmekanik. Vi erbjuder tjänster som stabilitetsbedömningar, tunnelbesiktningar, bergmekaniska analyser, projektering av berganläggningar och grundläggningar på berg. Vi utför också borrhålsfilmningar i berg med OPTV och kvalitetskontroller på bergbultar med Boltometer och Rock Bolt Tester.

I uppdragen har vi ofta en roll som expert och beställarstöd, en roll där våra kunder ställer höga krav på oss. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera teknikområden inom och utanför Geosigma. Vi arbetar både i privat och offentlig sektor.

Nu söker vi dig som vill förstärka vår berggrupp i Stockholm. Du kommer att ansvara för att leda och aktivt delta i arbetet i egna uppdrag som kan involvera flera av våra resurser. Du ska trivas med att planera, leda, genomföra och avsluta uppdragen. Du vill också hjälpa våra juniora resurser att utvecklas i uppdragen.

Kanske arbetar du idag i en roll som projektledare, projekteringsledare eller byggledare. Du har gedigen erfarenhet av projektering och produktion av bergförstärkning och injektering.

Din profil:

  • Du ska ha arbetat med berginriktade uppdrag i minst fem år, gärna som konsult.
  • Du har tidigare ledarerfarenhet och en relevant akademisk högskoleutbildning.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du har ett genuint intresse för att skapa nya affärsmöjligheter och har ett väl utvecklat kontaktnät som du tar med dig till din nya roll.

Andra viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga, en stark egen drivkraft och en prestigelös inställning till expertrollen.

För tjänsten krävs även B-körkort.

Geosigma  erbjuder en omväxlande tjänst som bergtekniker i vår berggrupp. Geosigma är ett mindre företag med många av de större företagens fördelar. Vi tar uppdrag av olika typer och storlekar. Vi värnar om hög trivsel, snabba beslutsvägar och stora möjligheter till egen påverkan.

Tjänsten avser heltidsanställning, placering på vårt centralt belägna kontor i Vasastan i Stockholm.

För frågor kontakta Flavio Lanaro, chef för Berggruppen, telefon 010-482 88 95.

Välkommen med din ansökan med personligt brev, CV och referenser senast den 15 januari 2021 till flavio.lanaro@geosigma.se

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom mark, berg, vatten och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.

Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.