Gruppchef geoteknik

Nu söker vi en gruppchef för våra geotekniker på vårt trivsamma kontor i Vasastan i Stockholm. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av ledarskap alternativt dig som är erfaren geotekniker och redo att ta dig an din första chefsroll.

Geoteknikgruppen i Stockholm består idag av 8 personer inklusive fältgeotekniker och en egen borrvagn. Gruppen lägger stort fokus på samarbete, personlig utveckling och kontinuerligt erfarenhetsutbyte.

På Geosigma finns bred kompetens och flera specialister inom såväl geoteknik som våra angränsande tjänsteområden. Geoteknikgruppen arbetar bland annat med geotekniska utredningar, projektering och som beställarstöd. Projektens storlek varierar, från geotekniska utredningar i mindre exploateringsuppdrag till infrastrukturprojekt och områden med komplicerade grundläggningsfrågor. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens från flera av våra teknikområden – exempelvis miljö, vatten, berg, projektering och landskapsarkitektur.

Din profil
Vi söker dig som vill leda geoteknikgruppens framtida utveckling.

Du är en person med stort engagemang och intresse av att leda människor. Du bör även ha minst 5 års erfarenhet av uppdragsledning eller motsvarande inom geoteknik.

Antingen har du tidigare erfarenhet som chef eller så är du uppdragsledare som nu vill ta dig an en ny utmaning som gruppchef på Geosigma. Du uppskattar en mindre arbetsgivare med korta beslutsvägar. För att trivas hos oss bör du vara affärsmässig, kommunikativ och vilja dela med dig av din kunskap.

Omfattning och placering
Tjänsten avser heltidsanställning med placering i Stockholm.

Vi hanterar ansökningar löpande.

Kontakt
För mer information kontakta regionchef Maria Torefeldt, 010-482 88 65, maria.torefeldt@geosigma.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi på Geosigma vill vara Sveriges mest värdeskapande konsulter inom samhällsbyggnad. Vi är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark/gata/VA, landskapsarkitektur, mätsystem och konstruktion. Vi växer men vill även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Vi vet att vi skapar mer värde tillsammans, vi levererar alltid och vi siktar framåt.

Geosigma är en del av Rejlers.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.