Gruppchef vatten

Geosigma utvecklas positivt och nu söker vi en gruppchef vatten till Stockholm. Vi söker dig som är en erfaren geohydrolog/hydrogeolog och känner dig redo att bli chef.

Geosigma är experter inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark/gata/VA, landskapsarkitektur, anläggningskonstruktion och byggnadskonstruktion.  Inom området vatten utför vi hydrogeologiska och hydrologiska utredningar åt en lång rad olika privata och offentliga kunder.

Vi gör allt från översiktliga utredningar till väldigt specialiserade projekt. Vi arbetar exempelvis med grundvattenutredningar i exploaterings- och infrastrukturprojekt, yt- och dagvattenutredningar, spårämnesundersökningar, tillstånd/anmälan för vattenverksamhet, borrhålsundersökningar och dricksvattenprospektering. Vi arbetar ofta i uppdrag tillsammans med kollegor från andra tjänsteområden vid Geosigma.

Nu söker vi dig som är en erfaren geohydrolog/hydrogeolog och känner dig redo att bli chef.

Vad vi erbjuder
Vi är idag drygt ett dussin personer på vårt Stockholmskontor som arbetar med frågor inom miljö och vatten. Inom enheten har vi både hög kompetens och hög trivsel. Nu söker vi dig som vill axla rollen som gruppchef för området vatten. I denna roll får du möjlighet att arbeta med duktiga kollegor och samtidigt utvecklas som ledare.

Vi vill att du har arbetat med hydrogeologi och/eller hydrologi i minst 5 år, helst som konsult.

Du har ett genuint intresse att bidra till att utveckla vår affär såväl som dina kollegor.

Du har en akademisk högskoleutbildning och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Viktiga egenskaper hos dig är bra samarbets- och kommunikationsförmåga, att du tar initiativ och ansvar, samt tycker om att dela med dig av kunskap.

Tjänsten avser heltidsanställning med placering i Stockholm.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom e-post med personligt brev och CV till VD Per Aspemar, per.aspemar@geosigma.se  Har du frågor ring gärna på 010-482 88 01. Vi tar emot ansökningar löpande.

Om du vill veta mer om oss helt förutsättningslöst eller tycker denna roll är intressant men inte riktigt passar in på din nuvarande profil, är du ändå välkommen att kontakta oss. Skicka gärna ditt CV och ett kort brev till info@geosigma.se

 

Om Geosigma
GEOSIGMA är teknikkonsulter inom miljö, vatten, berg, mätsystem, geoteknik, mark-gata-VA, landskapsarkitektur, anläggningskonstruktion och byggnadskonstruktion.  Vi är ca 125 personer (60/40 män/kvinnor) på våra fina kontor i centrala Stockholm, Uppsala och Göteborg. Inom konstruktion använder vi oss av varumärkena KE gruppen och TH Konsult.