Hydrogeolog

Geosigmas vattengrupp erbjuder ett brett tjänsteutbud inom vattenrelaterade uppdrag. Vi söker nu en hydrogeolog till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig som är nyfiken, vill vara en del av ett team och aktivt delta i gruppens utveckling. 

Hos oss på Geosigma finns bred kompetens och flera specialister inom såväl hydrogeologi som angränsande tjänsteområden. Vi arbetar med hydrogeologiska utredningar, kontrollprogram, dagvattenutredningar, tillståndsfrågor och uppföljning av villkor gällande vattenverksamhet. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver kompetens och samarbete med våra andra teknikområden.

Vår vattengrupp i Stockholm behöver nu förstärkning med ytterligare en hydrogeolog.

Vi söker dig som har minst 3–5 års arbetserfarenhet inom branschen och har en akademisk högskoleutbildning inom miljö, vatten, geologi eller motsvarande.

Du kommer omväxlande att arbeta ute i fält och inne på vårt trivsamma kontor i Vasastan i Stockholm. Tjänsten ger stora möjligheter till utveckling, eget ansvar och samarbete med andra specialister.

Vi tror att du som person är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du uppskattar en mindre arbetsgivare med korta beslutsvägar och du vill bidra både till gruppens och företagets utveckling.

För tjänsten krävs B-körkort och goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då tjänsten innefattar rapportskrivning och kontakter med olika myndigheter.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jenny.johansson@geosigma.se

Välkommen med din ansökan senast 8 juli. Vi hanterar ansökningar löpande.

Vi på Geosigma vill vara Sveriges mest värdeskapande konsulter inom samhällsbyggnad. Vi är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark/gata/VA, landskapsarkitektur, mätsystem och konstruktion. Vi växer men vill även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Vi vet att vi skapar mer värde tillsammans, vi levererar alltid och vi siktar framåt.

Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil är du ändå välkommen att höra av dig, då vi regelbundet ser över vårt behov av nya medarbetare. Skicka gärna in din ansökan med CV, till info@geosigma.se.