Junior ingenjör

Har du ett intresse för anläggning och bergteknik? Lockas du av praktiskt arbete i fält? Vill du ha möjligheten till att utvecklas i en öppen organisation som värdesätter mentorskap och utbildningar? Då kan det här vara en perfekt tjänst för dig!

Om tjänsten

Nu söker vi på Geosigma en ny medarbetare som vill bli en del av vårt bergteam.

I rollen som fältingenjör kommer du främst att befinna dig ute på fältet. Arbetsuppgifterna kommer att variera och du har stora möjligheter att utvecklas.

Du kommer till exempel att arbeta med att kvalitetssäkra bultar i bergförstärkningen i tunnelprojekt, infrastruktur och anläggning. Du kommer med hjälp av unik utrustning att mäta kvalitet och bärighet för dessa bergbultar och så småningom agera expert inom området. Du kommer främst att röra dig mellan projekt inom Storstockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter skulle kunna beskrivas så här:

  • Utföra kvalitets- och bärighetsutredningar på bergkonstruktioner
  • Agera rådgivare och sakkunnig inom ditt område mot byggherrar och entreprenörer
  • Utveckla dina färdigheter inom bergkartering och bergprojektering
  • Dokumentera och administrera dina utredningar i relation till projekten
  • Hos oss på Geosigma är utvecklingsmöjligheterna stora!

Du kommer så småningom att självständigt kunna ansvara för mätuppdrag i olika storlekar och med olika svårighetsgrad.

Vill du i framtiden arbeta med att projektera de bergförstärkningar du mäter finns det möjlighet att göra det. Hos oss hittar du också en fullt utrustad mekanisk verkstad där mätutrustning utvecklas, byggs och repareras. Om intresse finns kan du även prova på utvecklings- och forskningsuppdrag!

Den vi söker

Vi söker dig som är nyexaminderad, eller som har hunnit med att skaffa dig lite praktisk erfarnhet. Du har en avklarad högskole- eller civilingenjörsutbildning inriktad mot byggteknik, samhällsbyggnad, anläggning eller bergteknik.

Vi vill också att du:

  • har ett stort intresse för fältarbete och bergteknik
  • är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift
  • är öppen för att resa ca. 1 gång/månad inom Sverige
  • har B-körkort.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mättekniskt arbete med elektrisk, mekanisk eller ekoljud-baserad utrustning.

Som person tror vi att du är nyfiken, initiativrik och tycker om variation i din vardag. Vi tror vidare på att du tycker om att ha kundkontakt och ser dig själv som en kommunikativ och konsultmässig person. Du gillar noggrannhet, struktur och tar eget ansvar. Liksom vi tror du att bra resultat skapas tillsammans och genom olikheter!

Vårt erbjudande

För denna tjänst kommer du som nyexaminerad att utbildas i början av din anställning. Du kommer att få stöd av seniora kollegor under den första tiden. Lärande är viktigt hos oss, och du har stora möjligheter att påverka din egen utveckling även framgent.

Hos Geosigma är det högt i tak och här ryms mycket skratt och arbetsglädje. Ärlighet och kunskapsutbyte är en naturlig del i vardagen där medarbetarnas såväl som kundernas behov sätts i första rummet.

Jag, Flavio Lanaro, gruppchef inom Berg på Geosigma, värderar utveckling högt och vill att du ska få växa i en riktning som du drivs av. Jag låter även mina medarbetare ta stort ansvar och tycker det är viktigt med självständighet, men jag finns alltid här när du behöver det!

Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Sök tjänsten här.

Lär dig mer om den lärande kulturen inom Rejlers här.

Geosigma är en del av Rejlers med totalt 2 400 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten. Vi förenar det mindre företagets snabbhet och anpassningsförmåga med storskalig expertis. Här är du en i gänget, inte en i mängden. Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom områden som mark, berg, vatten och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.