Junior projektör

Nu behöver vi förstärka gruppen Mark/Gata/VA på Geosigma med en junior projektör i Stockholm och en i Uppsala.

Gruppen Mark/Gata/VA på Geosigma består idag av sju medarbetare. I takt med ökad efterfrågan på våra tjänster söker vi nu två juniora projektörer för att stärka våra team i Stockholm och Uppsala.

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Kontoret och företaget är tillräckligt litet för att kännas familjärt men tillräckligt stort för att inrymma kunskap inom flera olika teknikområden. Vår grupp samarbetar i flertalet projekt med goda resultat med företagets övriga teknikområden (exempelvis landskap, geoteknik och miljö/vatten).

Vi arbetar mycket med detaljprojekteringar av gator och VA-ledningar i förfrågningsunderlags- och bygghandlingsskedet . Vi arbetar även i tidigare skeden åt kommuner i samband med detaljplanearbetet, med allt från förprojekteringar och systemhandlingar till rollen som tekniskt sakkunniga inom gatu- och VA-frågor.

I såväl Uppsala som Stockholm erbjuder vi en mycket trevlig och centralt belägen arbetsplats med direkt närhet till stadsliv och kommunikationer.

  • Du är nyexaminerad från högskola eller eftergymnasial utbildning och söker din första arbetsplats efter utbildning,  alternativt är du inne på ditt första arbetsår och söker nya utmaningar.
  • Du är intresserad av att arbeta med minst ett av våra projekteringsverktyg; Novapoint och/eller AutoCad Civil 3D, och är bekant med detta.
  • Du har relevant teknisk utbildning; högskoleingenjör eller civilingenjör, alternativt eftergymnasial utbildning med inriktning mot bygg, anläggning och/eller VA.

Som person är du noggrann, kommunikativ och intresserad av att dela din kunskap med dina kollegor och våra kunder. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i en projektgrupp. Du har goda kunskaper i att kommunicera på svenska, både skriftligt som muntligt.

Placeringsort och typ av tjänst:

Vi söker rollen till båda våra kontor, centralt belägna i Stockholm och Uppsala.

Till Uppsalakontoret söker vi en person som vill arbeta med VA-projektering med möjlighet att även få arbeta med dagvattenfrågor (utredningar, praktisk utformning m.m.).

Till Stockholmskontoret söker vi en person som vill arbeta med ett eller flera av våra teknikområden inom mark-, gatu-och VA-projektering.

Välkommen med din ansökan, inkl. CV och personligt brev till Robin Stillesjö, robin.stillesjo@geosigma.se. Vi hanterar ansökningar löpande med sluttid den siste april.