Miljökonsult

Till miljögruppen i Stockholm söker vi nu en miljökonsult som vill vara med och bidra till gruppens utveckling.

OM TJÄNSTEN
Miljögruppen inom Geosigma har en stor spridning på uppdragstyper och vi jobbar brett. Vi arbetar bland annat med miljötekniska markundersökningar, miljöinventeringar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar, efterbehandlingar, tillståndsärenden och miljökonsekvensbeskrivningar. Våra kunder finns i olika segment och vi arbetar med både kommuner, fastighetsbolag, industrier och byggentreprenörer.

Vi är en grupp på 8 personer med blandade profiler och vi samarbetar tätt med våra kontor i andra städer. Vi vill nu utöka vårt team med en miljökonsult inom förorenade områden.

Arbetet innebär en blandning av kontorsarbete och fältarbete och omfattar miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar och andra utredningar inom förorenade områden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

 • Uppdragsledning
 • Handläggning inom förorenade områden, både självständigt och tillsammans med våra mer erfarna konsulter
 • Fältarbete
 • Kontakter med myndigheter och beställare
 • Uppdragsledning av mer juniora konsulter

 

DEN VI SÖKER
För att passa hos oss på Geosigma är du en person som trivs med att driva ditt eget arbete självständigt och som gillar att ta initiativ. Då rollen omfattar uppdragsledning ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, driven och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Då du kommer att möta mycket variation i ditt arbete är det även viktigt att du gillar när saker händer.

För att passa i rollen tror vi att du har en bakgrund som ser ut ungefär så här:

 • Relevant akademisk högskoleutbildning
 • Minst 5 års erfarenhet av arbete med förorenade områden
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppdragsledning.
 • Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet som konsult.
  Skulle du vara certifierad miljöprovtagare för jord och grundvatten enligt Nordtest Environmental Sampler Certification Scheme, NT Envir 008 så är det också meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

B-körkort krävs för tjänsten.

VÅRT ERBJUDANDE
Hos Geosigma är det högt i tak och här ryms mycket skratt och arbetsglädje. Ärlighet och kunskapsutbyte är en naturlig del i vardagen där medarbetarnas såväl som kundernas behov sätts i första rummet. Vi erbjuder en mycket trevlig och centralt belägen arbetsplats i Norrtull i Stockholm. Vårt kontor i Stockholm är tillräckligt litet för att kännas familjärt men tillräckligt stort för att inrymma kunskap inom flera teknikområden. Här blir du snabbt en i gänget.

Helena Thúle, som är chef för gruppen, berättar att man i teamet har ett stort intresse för ny teknik och man har bland annat varit med och projekterat Sveriges första termiska in-situ sanering. Helena berättar vidare att “som ledare är jag prestigelös, lyhörd och mån om att mina medarbetare ska känna att de trivs och utvecklas! ”

Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Sök tjänsten här

Läs mer om Geosigma här och lär dig mer om den lärande kulturen inom Rejlers här.

Geosigma är en del av Rejlers med totalt 2 400 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten. Vi förenar det mindre företagets snabbhet och anpassningsförmåga med storskalig expertis. Här är du en i gänget, inte en i mängden. Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom områden som mark, berg, vatten och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.