Teknikansvarig inom VA

Vi på Geosigma söker fler stjärnor redo att anta en roll som teknikansvarig inom VA.

OM TJÄNSTEN
Inom Mark/Gata/VA arbetar vi på Geosigma med upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för detaljprojektering i stadsutvecklingsprojekt. Vi arbetar även i tidiga skeden åt kommuner i samband med detaljplanearbetet, med allt från förprojekteringar och utredningar till rollen som tekniskt sakkunniga inom gatu- och VA-frågor.

I arbetet som teknikansvarig stöttar du projektörerna i deras dagliga arbete. Du granskar ritningar, kontrollerar beräkningar och deltar på möten med beställare. Du är även ansvarig för att uppdragsbudget och tidplan hålls inom teknikområdet.

Ofta är teknikansvarig ansvarig för AMA-arbetet vad gäller tekniska beskrivningar och mängdförteckningar.

Stationeringsort är valfri, vi har grupper inom Mark/Gata/VA både i Stockholm och Uppsala.

DEN VI SÖKER
Vi söker dig som har över 5 års erfarenhet inom VA-projektering. Vi tror att du tidigare varit konsult, jobbat på beställarsidan eller inom byggledning. Stämmer de flesta av punkterna nedan in på dig är du förhoppningsvis den vi söker:

  • Du har flerårig erfarenhet av VA
  • Du behärskar minst ett av våra projekteringsverktyg; Novapoint och/eller AutoCad Civil 3D
  • Du har relevant teknisk utbildning; högskoleingenjör eller civilingenjör, alternativt eftergymnasial utbildning med inriktning mot VA, bygg eller anläggning
  • Du har erfarenhet av AMA,

För att trivas och lyckas i en roll som konsult hos oss är du noggrann, kommunikativ och ansvarstagande. Du gillar att dela med dig av kunskap och erfarenheter och trivs därför som fisken i vattnet i en lärande miljö, präglad av samarbete och arbetsglädje. Du gillar mixen av att arbeta självständigt och i en projektgrupp. För att lyckas i rollen är du dessutom en fena på att kommunicera på svenska, såväl skriftligt som muntligt.

VÅRT ERBJUDANDE
Våra kontor i Stockholm och Uppsala är centralt belägna och präglas av en mycket familjär känsla där alla känner alla och du blir snabbt en i gänget. De två VA-grupperna samarbetar tätt med varandra och med övriga teknikområden inom Geosigma; exempelvis landskap, geoteknik, miljö och vatten. Och självklart även med övriga divisioner inom Rejlers.

Vi har stort förtroende för våra medarbetare och vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Sök tjänsten här

Läs mer om oss på Geosigma här och lär dig mer om den lärande kulturen inom Rejlers här.

Geosigma är en del av Rejlers med totalt 2 400 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten. Vi förenar det mindre företagets snabbhet och anpassningsförmåga med storskalig expertis. Här är du en i gänget, inte en i mängden. Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom områden som mark, berg, vatten och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.