Helena tar över miljögruppen

Det nya året har startat bra på Geosigma, bland annat med en ny gruppchef på plats. I Stockholm tar Geosigmas Helena Thulé över ansvaret för miljögruppen. Helena ser positivt på det kommande året och satsar på att ytterligare utveckla det interna samarbetet.

Helena Thulé har jobbat på Geosigma sedan våren 2017. Nu tar hon över ansvaret för den miljögrupp som relativt nyligen bildades på Geosigmas Stockholmskontor. Tidigare utgjorde miljö- och vattenområdet en gemensam grupp i regionen.

– Vi har ett spännande år framför oss, det är första året vi är en egen miljögrupp här i Stockholm. Att få vara med leda gruppen framåt känns riktigt roligt. Under det gångna året har vi haft bra samarbeten i flera projekt med de andra grupperna vilket vi hoppas kunna utveckla ännu mer i år, säger Helena.

– När vi drar nytta av all kompetens på Geosigma fortsätter vi utvecklas och vi kan ligga i framkant inom vårt affärsområde. Förra året hade vi många intressanta uppdrag och jag hoppas att det kommande året kommer att erbjuda lika spännande utmaningar, såväl i de stora som de mindre uppdragen.

Helena Thulé på Geosigma.

Helena Thulé på Geosigma, ansvarar för miljögruppen i Stockholm.