KE gruppen byter namn

Nu samlar vi även koncernens konstruktörer helt under varumärket Geosigma. KE gruppen byter namn på dörren den 1 september, samma dag som Karina Skalmstad tillträder som ny VD. Allt i en tid när samarbetet mellan tjänsteområdena inom Geosigma ökar.

Nu får KE gruppen ett nytt namn. Från och med den 1 september övergår även Geosigmas bygg- och anläggningskonstruktörer till varumärket Geosigma. Bolaget byter samtidigt namn från KE gruppen AB till Geosigma Konstruktion AB. Namnbytet sker samma dag som Karina Skalmstad tillträder som ny VD. Förändringarna är en del av en utveckling där samarbetet mellan tjänsteområdena inom Geosigma blir allt större.

Per Aspemar, koncernchef och styrelseordförande i Geosigma Konstruktion AB menar att namnbytet speglar utvecklingen inom koncernen på ett bra sätt:

”KE gruppen grundades redan 1986, så visst är det med blandade känslor vi släcker ner varumärket och övergår helt till Geosigma. Men det känns helt rätt att göra nu av flera skäl. Det avspeglar bättre vilka vi är och vart vi strävar. Vi är en liten koncern som samarbetar mycket, såväl internt som i kunduppdrag. Vi vill vinna allt fler multidisciplinära uppdrag. Vi är nu ungefär 140 personer inom nio olika tjänsteområden – vi är inte stora men inte heller små. Ett samlat varumärke gör oss tydligare och vi stärker dessutom samhörigheten ytterligare.” säger Per Aspemar.

Bolaget har drygt 40 konstruktörer inom anläggnings- och byggkonstruktion som arbetar vid kontoren på Ynglingagatan vid Norrtull respektive Västberga allé. Ambitionen är att fortsätta stärka bolaget på flera sätt, bland annat genom att växa inom anläggningskonstruktion.

Mer om våra tjänster inom byggkonstruktion >>
Mer om våra tjänster inom anläggningskonstruktion >>

Per Aspemar, Geosigma

– Ett samlat varumärke gör oss tydligare och vi stärker dessutom samhörigheten ytterligare, säger Per Aspemar.