KE gruppen fortsätter växa

De senaste åren har KE gruppen utvecklats stabilt och framgångsrikt. Från 2016 fram till idag har KE gruppen ökat sin arbetsstyrka med tio personer. Under det gångna året har en helt ny grupp som fokuserar på anläggningskonstruktion bildats. Tjänsterna har också breddats genom förvärvet av TH Konsult.

KE gruppen närmar sig nu 40 anställda, nu med experter inom de två ledande BIM-verktygen, Autodesk Revit och Tekla Structures, men även specialister på beräkningsverktyg och andra CAD-program.

Under sommaren utvidgades också KE gruppens lokaler för att välkomna nya kollegor. I september kom ytterligare 4 konstruktörer/projektörer till företaget, alla med olika expertis och erfarenhet.

Sam Hooke, byggnadskonstruktör från England med fem års erfarenhet. Han har bland annat arbetat på WSP London men kommer närmast från Sweco. Under åren har han främst arbetat med beräkningar för både bostäder, kontor och industribyggnader.

Muhbet Yildiz har arbetat 7 år som konstruktör. Hennes tidigare anställning var på Ramböll men kommer dessförinnan från Grontmij. Muhbet har arbetat med tunnelbaneprojekt, hus och industri. Hennes stora expertis är 3D-modellering i Tekla Structures.

Kjell Ahlström har närmare 40 års arbetserfarenhet som projektör. Han inledde sin karriär på Tyréns men kommer senast från Sweco. Kjell har arbetat med allt från industri och infrastruktur till kontor, bostäder och kärnkraft.

Ei Ei Aung är konstruktör och projektör med 7 års erfarenhet. Hon har arbetat i Singapore och är född och uppvuxen i Burma. Ei Ei har bott i Sverige i två år och har nu en tre månader lång praktik här på KE gruppen genom Academicum.  Under praktiken skall hon bland annat lära sig Revit Structure men även utvecklas inom svensk arbetskultur.

Läs mer på KE gruppens webbplats >>

Fr.v Sam Hooke; Muhbet Yildiz; Kjell Ahlström; Ei Ei Aung

Nya hos KE gruppen – från vänster: Sam Hooke, Muhbet Yildiz, Kjell Ahlström och Ei Ei Aung.