Möt vår nya grupp inom Mark/Gata/VA

Det är dags att introducera gänget som startat upp vår grupp inom Mark/Gata/VA i Stockholm.  Möt Robin, Helena och Andreas.

Först ut är Robin Stillesjö, som precis är tillbaka efter en längre föräldraledighet. Han inledde sin bana på GM Consult år 2005, fortsatte på dåvarande Flygfältsbyrån som sedermera köptes upp av COWI, som Robin senast kommer ifrån. Robin har arbetat länge och brett inom mark/gata/VA med tonvikt på mindre projekteringsuppdrag, framförallt åt kommuner och privata beställare (exploatörer/entreprenörer). Nu leder Robin vår mark/gata/VA-grupp som redan är i full gång och mycket efterfrågade.

Robin Stillesjö, Geosigma

Robin Stillesjö, Geosigma

På fritiden gäller naturen i alla dess former, gärna upplevd i form av svampplockning, fiske, golf och på snowboard.

En ovanlig arbetsmerit är ett tidigare extraknäck som hönshusarkitekt då Robin i ett projekt hjälpte Ekerö kommun att förse ett äldreboende med ett hönshus där förebilden var Pippis hus Villa Villerkulla. Resultatet syns nedan, hönsen trivs och har det varmt och ombonat även om vintern då de har klinkergolv och golvvärme inne i bostaden.


I vår nya grupp hittar vi vidare Helena Johansson, 27 år gammal med italienskt påbrå, utbildad högskoleingenjör inom byggteknik och design. Även Helena kommer från COWI, där hon jobbat som vägprojektör men också arbetat med VA-inriktade uppdrag.

En intressant arbetsmerit är projekteringen av ett glykolhanteringssystem för ytorna på Bromma flygplats, ett annorlunda och utvecklande uppdrag.

Helena lockades till Geosigma för möjligheten att vara med och starta upp en ny grupp i ett mindre, flexibelt företag och där kunna utvecklas snabbare inom både detaljprojektering och uppdragsledning.

Helena Johansson Geosigma

– Känslan med ett kontor där alla känner alla är riktigt härlig och något jag värdesätter högt, säger Helena.


Ny inom mark/gata/VA på Geosigma i Stockholm är också Andreas Sundman, 31 år, VA-projektör utbildad på Nackademin. Även Andreas kommer senast från COWI.

Andreas är en inbiten sportfantast med passion för träning, skidåkning, dykning och god mat.

– Det som lockade mig till Geosigma var ett mindre företag, som tillåter en att utvecklas snabbt i olika roller samt att vi nu startar en ny grupp med allt vad det innebär, helt enkelt ett väldigt spännande projekt. Samt att företagets vision stämmer bra överens med min egen, kring projektinriktning och hur man ska jobba i projekten, säger Andreas.