Ny chef på Geosigma i Göteborg

Vi fortsätter att utvecklas och har nu Anders Högström på plats, som blir ny chef för kontoret i Göteborg. 

Nu är Anders Högström, ny chef för Geosigmas Göteborgskontor, igång på Geosigma efter en tids jakt efter rätt person.

”Anders är efterlängtad, vi har varit måna om att hitta rätt person och det har tagit lite tid. Vi sökte någon som delar vår syn på strategisk utveckling och som kan fortsätta att vårda och utveckla vår arbetskultur.  Som alltid ser vi trivsel som en förutsättning för bra affärer. ” säger Per Aspemar, VD för Geosigma.

Anders Högström är erfaren konsult i miljö- och arbetsmiljöbranschen. De senaste tio åren har Anders arbetat som konsult och uppdragsledare inom flera konsultbolag, senast på WSP. Ofta har uppdragen handlat om risker i samband med hantering av kemiska produkter eller i bygg- och anläggningsarbeten. Ledningssystem med fokus på miljö, arbetsmiljö och kvalitet har också stått på Anders agenda, han har bland annat varit verksam som miljökoordinator vid Volvo Cars.

”Geosigma kändes lockande av flera anledningar. Kanske främst för att mitt intryck är att det finns en väldigt hög teknisk kompetens inom bolaget. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med alla Geosigmas experter och jag fascineras av den djupa kunskap många sitter inne med. Dessutom känns det väldigt spännande att få vara med och utveckla Göteborgskontoret, bland annat genom mitt intresse för försäljning.” säger Anders.

Anders Högström Geosigma