Därför ska du jobba hos oss

Vi har en prestigelös kompetenskultur

Geosigma är ett utpräglat kunskapsföretag. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss. Vi har en bra blandning av juniorer, mediorer och seniorer samt av män och kvinnor. Många olika kunskaper och erfarenheter ryms under ett tak, men en sak förenar oss; här levererar alla.

På Geosigma är vi måna om att hjälpa varandra. Vi har en generös och prestigelös inställning vad gäller att bjuda varandra på kunskap. Du har många kompetenta kollegor som delar med sig av sin erfarenhet oavsett din egen nivå. Du kan fördjupa dina intresseområden och du är välkommen att bidra med egna idéer. Vi brukar säga att det är högt i tak och att vi ger utrymme för olika åsikter. Hos oss vinner bästa lösningen.

Här är du en i gänget

Att nå bra resultat handlar om att skapa rätt förutsättningar. På Geosigma har vi roligt ihop. Att trivas är helt centralt för oss. Vi är ett positivt gäng som ger mycket energi. Tryggheten ger oss självförtroende att våga prova nya vägar. Alla räknas och syns och varje individ är viktig. Vi ser olikheter som en styrka. Här får man vara sig själv, det gör oss till ett starkare lag. När vi träffas över en bit mat eller en fika, föds ofta de allra bästa lösningarna. Därför har vi också en flexibel syn på var arbetet sker, vårt fokus ligger på resultatet.

En snabbfotad företagsstorlek

Tid är en bristvara för våra kunder. Därför är våra personliga kundrelationer mycket viktiga för oss, som vi stöttar genom korta, snabba kommunikations- och beslutsvägar. Även om Geosigma och hela Rejlers växer så upplevs vi fortfarande som ett litet bolag. Minimala energiförluster helt enkelt. Så drar vi fördel av att vara större än de minsta konkurrenterna och mindre än de största.

Här utvecklas du snabbare

Summan av vår platta organisation och prestigelösa kompetenskultur är egen utveckling. Vare sig du är nyexaminerad eller mångårig specialist finns det en unik variation av intressanta uppdrag hos oss. Vår filosofi är att om du tar eget ansvar, så ger det en snabb och stimulerande utveckling. Många uppskattar blandningen av att arbeta både inne och utanför kontoret; i kundbesök eller i fältarbete. Bara ute på plats finns verkligheten och det vet vi. Det ger lösningar och leveranser som ökar våra kunders förtroende för oss.

I den här miljön utvecklas du fort. Därför finns uppfattningen att många får två års erfarenhet på ett år hos oss.